Sprawozdanie z dni otwartych 2016!

WF16 07 W dniach 14 - 18 marca 2016 r. w naszej szkole odbywały się pierwsze w tym roku dni otwarte.

Gimnazjaliści mogli zapoznać się z ofertą edukacyjną naszej placówki na przyszły rok szkolny. Przybywający goście mogli obejrzeć szkołę, porozmawiać z uczniami, wziąć udział w konkursach - sportowym i wiedzy o szkole. Nagrody też były! Szczególnie miła była wizyta naszego absolwenta - Piotra Ziniewicza, obecnie nauczyciela wychowania fizycznego, który przyszedł nie tylko pokazać ale też polecić naszą szkołę.
Ogromnym zainteresowaniem młodzieży gimnazjalnej cieszyły się warsztaty fotograficzne, prowadzone w naszej pracowni zawodowej oraz warsztaty grafiki komputerowej. Efekty zajęć warsztatowych - na zdjęciach.
Dziękujemy naszym uczniom - Erykowi Zarzeckiemu, Adamowi Wydzierzeckiemu, Rafałowi Zalewskiemu, Tomkowi Piotrowskiemu, za zaangażowanie i pracę włożoną w organizację dni otwartych.

Serdecznie zapraszamy na kolejną turę dni otwartych w dniach 11 - 15 kwietnia 2016 r.

WF16 02 WF16 03 WF16 04 WF16 05 WF16 06 WF16 01

IX LO:

klasy sportowe o profilu piłka nożna.

TZ Nr 1:

technik organizacji reklamy, technik realizacji nagrań i nagłośnień, technik fotografii i multimediów, technik grafiki i poligrafii cyfrowej.

ZSOiT
ul. Antoniuk Fabryczny 1